Του έκοψε το πουλί και τον συγχώρεσε

Την μεγαλοψυχία του έδειξε ένας Βούλγαρος ο οποίος ευνουχίστηκε κατά λάθος από τον φίλο του ο οποίος θέλοντας να κάνει επίδειξη της μαεστρίας του στις πολεμικές τέχνες του έκοψε το πέος. Θέλει να τον βγάλει από τη φυλακή και να του βρει δουλειά (Pic)

Ο Zaprian Lozanov, ένας Βούλγαρος άνδρας ο οποίος ευνουχίστηκε με πολύ βίαιο τρόπο από τον καλύτερό του φίλο Lyubomir Todorov τώρα επιθυμεί να τον βοηθήσει να βγει από την φυλακή.
Όλα άρχισαν στο διαμέρισμα του 61χρονου Lozanov λίγο έξω από την πόλη Plovdiv, όταν ο 43χρονος φίλος του αποφάσισε να κάνει επίδειξη των πολεμικών τεχνών που ήξερε έτσι για να περάσει η ώρα και να κάνουν πλάκα.
Πήρε λοιπόν στα χέρια του ένα διακοσμητικό σπαθί που βρισκόταν στο σπίτι το οποίο ωστόσο ήταν αληθινό και άκρως κοφτερό και άρχισε να επιδεικνύει την μαεστρία του κάνοντας απότομες κινήσεις και κουνώντας το στον αέρα αλά Karate Kid.
"Μου είπε ότι ήταν επαγγελματίας στις πολεμικές τέχνες και άρχισε να περνάει το σπαθί γύρω από το κεφάλι του κάνοντας κινήσεις", είπε ο δυστυχής Lozanov.
Μάλιστα φοβήθηκε και προσπάθησε να του το πάρει μη τυχόν και πάθει τίποτε ο φίλος του με αποτέλεσμα με μια αδέξια κίνηση ο φίλος του να του κόψει το πέος.
"Νόμιζα ότι αστόχησε αλλά ένιωσα ευθύς αμέσως ένα έντονο κάψιμο στα γεννητικά μου όργανα", είπε συνειδητοποιώντας ότι το σπαθί έσκισε το παντελόνι του και του έκοψε το ανδρικό του μόριο.
Αν και η ιστορία είναι θλιβερή είναι ταυτόχρονα και συγκινητική καθώς ο Lozanov κάνει έκκληση να αποφυλακιστεί ο φίλος του ο οποίος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια για το εν λόγω περιστατικό.
Ο Lozanov θέλει ο φίλος του να βρει δουλειά ώστε να τον βοηθήσει και μετέπειτα και εκείνος με τη σειρά του να κάνει το ίδιο αποκαθιστώντας τον ανδρισμό του, τονίζει χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι δεν τον καταλαβαίνει και τόσο ο κόσμος ο οποίος ωστόσο θαυμάζει το πόσο ταπεινός και μεγαλόψυχος είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου